HOME GASTENBOEK DONATEURS CONTACT

Donateurs

 
Deze stichting heeft als doel:

Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en culturele uitingen, medische en mileutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting.Sumchog Kersbergen Foundation – Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en culturele uitingen, medische en milieutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting.

Uw donaties zijn van harte welkom, op bankrekening nummer:
IBAN NL 27 RABO 0117 3200 99 t.n.v. Stg. Sumchog Kersbergen Foundation
Voor donateurs vanuit het buitenland:BIC RABONL2U

Hoofdsponsor:

Galerie & Skulpturenpark Groeneveld
Europalaan 312, 7543DN Enschede
Tel: 0652376641
www.galerie-groeneveld.nl
 

 
 

 

Stg. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en
culturele uitingen, medische en leutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen
in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en culturele uitingen, medische en mileutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting.
 

Uw donaties zijn van harte welkom, op bankrekening nummer: IBAN NL 27 RABO 0117 3200 99 t.n.v. Stg. Sumchog Kersbergen Foundation.
Voor donateurs vanuit het buitenland: BIC RABONL2U, Rabobank NW Twente
De Stg. Sumchog Kersbergen Foundation heeft sinds 01-01-2013 een ANBI status.

 
© 2015. Alle rechten voorbehouden.