HOME GASTENBOEK DONATEURS CONTACT

Gastenboek

Bekijk gastenboek | Schrijf in gastenboek
 
Totaal 19 reacties op 2 bladzijden.
 
1 2  | Volgende > | Laatste >>
Van Reactie
Lake Ko en Lucy zegt:Hallo mannen,We hebebn weer een geweldige avond gehad,en enorm genoten.Het nummer Where no one stands alone met Pieter Toon was een van onze favorieten,prachtig gezongen!!!liefs van ons uit Zeeland

Toegevoegd: 06-03-2016 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Sebastian Ah, si e7a ne pouvait n'eatre que de l'humour Le bac pro n'est pas un bac, le lyce9e pro n'est pas un lyce9e, et le prsesofeur de lyce9e pro n'est pas un certifie9.Et apre8s, on se demande pourquoi les e9le8ves de lyce9e pro se sentent comme des e9le8ves de seconde zone ! Ils ont bien compris comment la Re9publique les conside9rait.

Toegevoegd: 21-09-2015 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Shasha wat een prachtige documentaire. ik zag het vorige week zaterdag en wilde spontaan het huis niet meer uit! heerlijk. mooi gefilmd, mooie echte momenten.

ik hoop dat er een vervolg komt.

succes

Toegevoegd: 18-09-2013 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Marian Hulshof Beste Sumchog en Pema,

Zojuist heb ik The Only Son gezien, die gisteren op televisie was. Wat een mooie documentaire, zo liefdevol van alle kanten, maar ook zo moeilijk voor jullie en jullie familie met de grote cultuurverschillen en de tijd en het lot die jullie allemaal op zulke verschillende paden hebben gebracht. Knap hoor, hoe jullie ermee omgaan, het beste willen voor jullie familie zonder jezelf te verloochenen. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met jullie. Veel wijsheid toegewenst. Groetjes uit Breda.

Toegevoegd: 12-09-2013 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Alice van Ommen Hai Sumchog. Wat een prachtig cadeau, deze documentaire over jou en je familie. Ik vind jullie en je ouders een stel hele mooie mensen. Mijn moeder zag toevallig het interview met Pema op tv, de film zou op 11 april draaien in de bioscoop: op mijn verjaardag. Dat is geen toeval, dit moeten mijn moeder en ik echt zien. Maar waar zou die draaien? Met filmhuisfilms moet je maar net geluk hebben dat het in de buurt komt. Het weekend erna draait het in Den Bosch, 5 km. van waar ik woon. We zijn er direct heen gegaan, we vonden het echt een hele fijne film. Mijn moeder en ik zijn in 1990 naar mijn broer gegaan die toen ongeveer 10 jaar in Nepal woonde, daar een vrouw vond en drie kinderen in Nepal kreeg. Ook wij zijn de bergen in gegaan, naar de familie van zijn vrouw, maar dat was maar 8 uur lopen. Petje af voor jullie en de hele crew, die 10 dagen gelopen hebben en nog hoger geweest zijn. Veel herkenbaars, maar ook veel inzichten in wat ik (natuurlijk, ook als onwetende westerling) niet of niet goed wist over de cultuur in de bergen. Ik wens jullie maar vooral ook je ouders het beste en ga de film op FB in elk geval bij mijn broer en familie promoten.

Toegevoegd: 16-04-2013 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Mariette Steffens-Olde Hampsink Hallo Sumchog,

Wij,mijn man en ik ,zijn gisteravond in Amersfoort naar de film;The only son, geweest!
Wat een indrukwekkend document! De hele dag vandaag ben ik er nog mee bezig,getuige ook het feit dat ik er nu nog op internet over aan het zoeken was.Wat een ongelooflijk dilemma voor je broer en ook je zusjes!
Wij zijn 4 jaar geleden in Nepal en Tibet geweest,en beide landen en culturen hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten bij ons!
Zelfs zo erg dat we af en toe geplaagd worden door heimwee!En zeker nog eens terug willen!
Wij wensen jou en je broer heel veel succes en sterkte!Je stichting gaan we zeker steunen!

Namaste, Mariette en Lex Steffens

Toegevoegd: 12-04-2013 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Connie didi Hoi Sumchog en Pema,

Dat wordt komend weekend luisteren en kijken naar jullie bij BOS en Kunststof.
Het was erg leuk om jullie vorige maand weer eens te zien en spreken.

Groetjes,
Connie

Toegevoegd: 04-04-2013 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Ted Damen, Dalfsen Hallo SUMCHOG!!!!

Je zult me wel niet meer kennen, maar rond 1997 heb ik een paar jaar als vrijwilliger meegeholpen met het afronden van de tuinaanleg. Ik ben nu 75 jaar en vond op mijn kamer thuis een potloodschets, door jou gemaakt, van mij als tuinman met hark.
Je was toen, denk ik 5 jaar? Ik ben toen gaan zoeken op de website ( prachtige website overigens!!!!) en zag toen foto’s van jou en jullie gezin. Heel fijn om dat weer even terug te zien.
Maar wat ben jij ontzettend goed bezig en actief zeg. Studie, schilderen(!) meespelen in een mooie documentaire en heel goed werk doen voor Nepal. Fantastisch hoor.
Gaat het goed met jullie allemaal? En met de Galerie Kersbergen. Het ziet er geweldig mooi uit allemaal en wat veel mooie activiteiten ! Ik wil toch nog eens graag een keer een kijkje komen nemen en dan neem ik de jeugdtekening (zelfportret tuinman Ted) voor je mee, als je er prijs op stelt tenminste. Nogmaals gefeliciteerd met zoveel activiteiten en successen. Allemaal heel positief hoor! Groeten aan allemaal van
Ted Damen te Dalfsen.

Toegevoegd: 20-03-2013 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Pema Tashi delek Pema and Sumtsok,
Een paar maanden geleden hoorde ik van een van mijn vriendinnen over jullie op de radio. Ze kwam het toevalig tegen op de Nos radio, toen ze aan het voorbereiden was voor haar toets Nederlands Luisteren.
Ik ben sinds het begin van 2007 in Nederland en ben ik op dit moment aan studeren op de Vu Amsterdam.
Ik ben zelf uit Mustang en weet hoe het daar zit met de basis voorzieningen die hier de normaalste zaak van wereld zijn. Ik vind heel goed wat je doet voor jouw volk in Nepal. kom eens langs als je in de buurt bent.

Groetjes

Toegevoegd: 25-01-2013 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
Van Reactie
Welmoed Koekebakker Sumchog, wat een prachtige film hebben jullie gemaakt. Ik ben erg onder de indruk van je wilskracht en je liefde, en je zorg voor je familie. En ik ben bij dat je beeldend kunstenaar bent – dat geeft je weer een andere taal om te communiceren. Ik vind je moeder zo mooi. Veel geluk, voor jou en je familie, in Nederland en in Dolpo. Welmoed

Toegevoegd: 22-11-2012 Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP adres
1 2  | Volgende > | Laatste >>

Stg. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en
culturele uitingen, medische en leutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen
in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en culturele uitingen, medische en mileutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting.
 

Uw donaties zijn van harte welkom, op bankrekening nummer: IBAN NL 27 RABO 0117 3200 99 t.n.v. Stg. Sumchog Kersbergen Foundation.
Voor donateurs vanuit het buitenland: BIC RABONL2U, Rabobank NW Twente
De Stg. Sumchog Kersbergen Foundation heeft sinds 01-01-2013 een ANBI status.

 
© 2015. Alle rechten voorbehouden.