HOME GASTENBOEK DONATEURS CONTACT

Wat is de Sumchog Kersbergen Foundation

Pema is werkstudent en treedt met zang en gitaar op voor Fondswerving
         
  In 2006 is Sumchog begonnen om op te treden met Tibetaanse liedjes en dans in klederdracht om fondsen voor haar stichting te werven. Een hoogtepunt was toen zij op 8 december in Rotterdam in het Wereldmuseum, waar een Dalai Lama-tentoonstelling was, voor een publiek van 300 mensen optrad als hoofdgast bij de uitreiking van het boek aan oud premier Ruud Lubbers, die met zijn vrouw genoot van haar zang en dans.

25 augustus 2006 stond zij nog in Antwerpen op het podium met een bekende Tibetaanse zangeres, Yungchen Lhamo uit New York. In 2006 trad Sumchog op in het Tibetaanse klooster Samye Ling in Schotland.

In april 2011 traden Sumchog en Pema samen op in Zurich, Zwitserland voor een open dag voor ROKPA international

U kunt Sumchog en Pema boeken voor optredens t.b.v. de stichting Sumchog Kersbergen Foundation.

E-mail bericht van een bezoeker van het Wereld Museum in Rotterdam, 10 december 2006
     
  Hallo Sumchog, Vrijdag avond kreeg ik je kaartje na je optreden op de culturele avond in Rotterdam. Samen met mijn vrouw zat ik rechts vooraan, achter jouw bloemenvoorraad. Je hebt veel indruk gemaakt met je optreden. Bij jou voel ik een enorme drive om goed te doen voor de mensen in Nepal. Daarbij houd je jezelf ook in de gaten, wat essentieel is wil je dat kunnen volhouden. Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van je en ook van de andere artiesten. Voor ons was dit een hoogtepunt in ons leven, zoveel levenskracht mee te maken, echt geweldig! Ik heb een foto gemaakt, die ik meestuur. Hartelijke groet. (……)
 
U kunt Sumchog Kersbergen en Pema gurung voor: Kranten, tijdschriften, artikelen, interviews en voor TV programma’s uitnodigen.  Neem hiervoor contact met ons op.
 
 
 

Stg. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en
culturele uitingen, medische en leutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen
in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en culturele uitingen, medische en mileutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting.
 

Uw donaties zijn van harte welkom, op bankrekening nummer: IBAN NL 27 RABO 0117 3200 99 t.n.v. Stg. Sumchog Kersbergen Foundation.
Voor donateurs vanuit het buitenland: BIC RABONL2U, Rabobank NW Twente
De Stg. Sumchog Kersbergen Foundation heeft sinds 01-01-2013 een ANBI status.

 
© 2015. Alle rechten voorbehouden.